Transformation-celebration

Jag får aldrig någon ordning på mitt hår, det är stort och yvigt och alldeles galet >.<
På sista tiden har jag börjat vända mig till youtube för att få tips om vad jag kan göra med det inför utgång.

Ett tag nu har jag också vart oerhört sugen på att klippa en bob, men jag vågar inte.. långt hår är ju jag, det går liksom nästan inte att ändra på.

Ni kan ju tänka er hur glad jag blev när jag då hittade detta :D Ikväll välkomnar jag det nya året i en kort bob :D

Har du långt uppklippt hår rekomenderar jag er absolut att testa det! Det är inte svårt alls!!

Bra start....

Härlig start på nyår eller vad säger ni >.<
Sitter och väntar på Josse, ska ner till affären och köpa nachos och kankse lite cola och annat gött :D
Natten är ung och ikväll skall vi svepas med :)
Gott nytt :D

Todays accoutrements - Pimpad nyårsutstyrsel

Här kommer bilderna på den slutgiltliga klänningen och skorna! Jag kommer lägga upp en bild på allt på när jag är färdig med sminknigngen och håret :)
Gott Nytt år :D

The Producers!

Igår efter allt pysslande råkade jag slå på The Producers på tvn. Needless to say, jag blev heeelt kär!! Skum komedi med sång och dans, det kan inte bli bättre!!!
Även om jag inte såg hela känner jag mig helt hundra när jag tipsar er om den, hälst någon dag då ni kankse behöver muntras upp för trust be, it has the power to do so!


Mitt i filmen stiger Uma thurman in och presenterar sig som: Ulla Inka Hanson Benson Yanson Tallen Hallen Swadon Swanson a svedish aktorrrr och sjunger:Mel Brooks – When You Got It, Flaunt It

Ikea runda... igen!

Ok häromdagen var vi ju på Ikea och köpte lampor... well, idag åkte vi tillbaka och köpte EN SOFFA :D Tack hela familjen för alla pengar vi fick i julklapp! Det blev en Karlstad i mörkgrå och den är faktiskt påväg hit JUST nu! Jag ber av hela mitt hjärta att vardagsrummet inte skall se för klottrigt ut nu då vår andra soffa är röd och ska finnas kvar.. well, värsta fall så får jag ta hem den till mormor för omfärgning!

Köpte lite annat smått och gott också och så fort min kamera funkar ska jag visa er :D

<3

Kretavivitets-kick

Det är alltid såhär när jag sätter igång med något kreativt, jag får smak för det och börjar fixa med ALLT, dessvärre går denna kick över ganska snabbt och det slutar med att jag har en massa halvfärdiga tankar i hela lägenheten.
Som bl.a. alla blommor jag samlat på mig under åren! Jag tänkte att jag någon gång skulle kunna göra ngt med dem så de har hängt med, en del i 5år, men aldrig blivit något av. Tänkte ett tag att jag skulle rama in dem och variera dem med svart/vita bilder i ett foto-kollage men insåg när jag försökte sätta in dem att jag hade behövt pressa dem från första början.

Nu har jag dock äntligen gjort något med en del av dem då Alazar som var här idag lämnade efter sig två "Red Stripe" flaskor som jag satte två av blommorna i.

Funderar på att sätta dem på en hylla i badrummet för att fräscha upp det lite :)

Whatdayathink :)?

Making clothes happy :)

I Julklapp/20årspresent fick jag en liten manick ifrån min moster Mariana som man kan använda för att Pimpa kläder med nitar och paljetter (bl.a.)


och som sagt har jag/vi idag använt denna för att göra iordning min Nyårs outfit. Här fixar jag tilkl mina skor:



Tyvärr blir det inga bättre bilder för tillfället eftersom min kamera knasar sig men jag lovar att lägga upp detta förr eller senare :)


<3

Woah,

Kvällen är slut och alla har gått hem :) Även J och Robin(en nära vän) har flytt boet då ölen vart slut!
Så nu sitter jag här lite vinrosig och tittar på min nyårsklänning som jag och Josse har pimpat till, samt gör mig redo för att fortsätta på skorna, uppdaterar er efter några brännskador!

Todays accoutrements - billig Ullared outfit

Städar lägenheten samt gör iordning mig för vår get-together senare idag så tänkte det är dags för en första "dagens outfit" - vi får se om det är ngt jag fortsätter med då jag igentligen inte vet något alls om mode ;)
Tröja - Ullared ca 150kr
Bälte - Ullared ca 75kr
Wet-look leggins - Ullared ca 100kr
Halsband - Ullared  (julklapp ifrån Lillasyster Felicia)
Halsbandet är egentligen lika kort som hjärthalsbandet jag har på mig
men eftersom jag ville ha det längre satte jag ihop kedjan med en från
ett annat halsband. Jag vet inte riktigt om det funkar eller inte, skall
fråga Josse så fort hon kommer hit men jag tror det iallafall.

Vad tycker ni? funkar det?

Go'morrn

Ligger i sängen och försöker att inte stiga upp eftersom jag då har en hel del städande framför mig.... ska ha folk över idag så det är viktigt att saker och ting ser tiptop ut ;)

Dröm

Jag sa ju att jag skulle börja skriva ned mina drömmar i ett försök att ta kontroll över dem... well, jag hade ännu en mardröm idag men jag känner mig riktigt sjuk och skäms för den så makaber var den alltså. jag täbnker inte sätta mig och beskriva den då jag elst bara vill glömma men jag kan ju säga att den innehöll mig som mördare av (så vitt jag kommer ihåg) helt oskylldiga människor >.< fyfan! helt sjukt!


Ja nu ska jag gå upp iallafall för J börjar greja med de nya lamporna och då vill ja vara med :D


see ya

Sesame street and it's homies

Underbart!
Ni vet Sesame Street, well off course you do, anyways.... För någon anledning, unknown to man, så sitter J och kollar på gamla Sesame Street videos med kändisar i och boy, do those puppets have connections!!
Här är några av våra favoriter:
Norah Jones eftersom Norah gör många av mina favorit låtar (bl.a. J's och min "låt", icky i know)
James Blunt J tycker han är läskig med sitt konstiga sätt att prata, jag bara garvade
LL cool J Hahaha, om du kollar tillräckligt länge blir denna coola rappare nästan som ett litet barn :)
Gonatt folks, and enjoy!

Blogglovin'

Sitter och söker lite på bloggar på blogglovin' och har kollat lite på alla "toppbloggare" som är där ute.
Jag har alltid vart fruktansvärt skeptisk mot bloggare (vilket är varför jag var orolig för att skapa en blogg), jag tycker fortfarande att hysterin kan bli lite knasig ibland och den obsession som finns hos en del läsare verkar lite läskig.
Däremot har jag nu lagt till bl.a. Kenza på min lilla prenumerations-lista och jag måste säga att I-Like! Hon verkar faktiskt som en go' tjej och än så länge har jag faktiskt njutit av att läsa hennes blogg.
Skulle vilja kolla in några fler men för att vara helt ärlig, och detta kanske är löjligt, men jag vill inte lägga till mig som besökare på bloggar som "Kissie" eller "Dessie" (min kära syster har haft en liten mini-lektion i toppbloggare här hemma), även om jag faktiskt läser med ett äcklat uttryck i ansiktet och skakar på huvudet åt alla dummheter som skrivs så ger jag dem ju faktiskt vad dem vill ha, Besökare! vilket iofs är Fair Play, går folk på det så gör dom ju det!
Följer även "Foki" och "Lilly" men jag tror dessa 2 ger mig den dos av söta-snälla-flickor med söta-snälla-pojkvänner och söta-snälla-husdjur som jag kommer klara av :)
So..... Vad följer ni för bloggar? några tips maybe?

Drömmar och Vera!

DRÖMMAR
Eftersom det blivit en vana i denna lägenhet att ligga och kolla på Scrubs i sängen långt in på småtimmarna somnade jag inte förrän runt 3 igår kväll, J fick en släng av insomnia och sov nästan ingenting.
Under natten hade jag ett antal knepiga drömmar som jag knappt kommer ihåg nu, bl.a. hade jag panik för att jag inte köpt någon present till min morbror rick så jag slängde ihop ett par trummpinnar(sånna man kan spela i luften med) som jag bara råkade ha hemma :P.
Jag hade även en mardröm som jag vet att jag haft förut men som jag ej kan komma ihåg för tillfället, J säger att om man vill "ta kontroll" över sina drömmar finns det en metod där man bara behöver skriva ner dem så detaljerat som möjligt så att man nästa gång kan komma ihåg drömmen och därmed säga, "Nej stopp! detta är en dröm ju", typ :P ska kankse testa det och i sånna fall vart bättre att skriva ner dem än här?
VERA
Iallafall, mitt under denna drömmen ringde min telefon och i ett något panikfyllt tillstånd attackerade jag denna med värsta kraften! Jag snappade åt mig telefonen och for upp ur sängen... visade sig vara bilverkstaden som ringde, HALV 8 PÅ MORGONEN! Ali (som mannen heter) sa till mig att vi kan hämta Vera (J's bil :)) idag.
Så kl 11 for vi iväg, trötta som aldrig förr, och hämtade våran älskade efterlängtade Vera the Vento! Passade sedan på att hämta upp Josse i Kungälv och åka till Ikea för att kolla på soffa, vi lyckades äntligen köpa lampor till hallen och extrarummet också! Gött! Ni skall få se resultatet av dessa imorgon, för nu skall jag försöka ta hand om stackars J som tydligen har blivit lite sjuklig av all excitement ;)
Godkväll!

Jul"lov"

God jul i stugan :D
Ja, jag vet att julen är över men jag försöker hålla fasst i den så länge som möjligt!!
Jul i min familj betyder massa folk och otroligt mycket liv och rörelse! Jul i J's familj betyder vinpimplande lugn och fin julklappsöppnande och en och annan charader-lek! Mycket stor skillnad så ni kan förstå om v i idag, första dagen hemma i egen säng, sov till klockan 2!! Galet!
Så nu är det jullov!
J börjar inte jobba förrän 2 Januari och jag skall inte tillbaka till högskolan förrän den 11, men det betyder tydligen inte att jag är ledig, oh nej, jag har inlämning den 4 januari och det första jag kommer tillbaka till är prov i samma ämne! Stress stress! men önska mig lycka till!!

We wish you a Merry Christmas;
We wish you a Merry Christmas;
We wish you a Merry Christmas and a Happy New Year.
Good tidings we bring to you and your kin;
Good tidings for Christmas and a Happy New Year.


RSS 2.0