Guess who's back, back again.

Ja nu har jag äntligen fått åka snowboard :D( en vecka i Vemdalen,) och en veckas uppvilande här hemma! Det var såklart en riktigt trevlig vecka och jag vill gääärna visa er underhållande filmer på en av mina många vurpor och min första tur på skidor på ca 10år!
Men jag måste få filmerna av min syster först!
Här är vi hela gänget.... sjukt mycket folk, blev lite problem när vi hoppade av liften och stod allihopa för att vänta på resten.
Som ni ser var jag och Pappa ensamma på snowboard, alla andra hade skidor och kunde lattja i skogen... Å andra sidan var deras fötter mos efter en dags åkning!!!

hmm...

J dammsög precis storarummsbordet..... Han borde kanske få en crash course i städning innan jag drar till fjällen! Men han städar iallafall!! Dock är det inte för mig utan han skall spendera Valentines helgen med sin pojkvän :) så mysigt!

Avatar

Så....  vad tyckte jag om den otrooooooligt hypade filmen?
Den var riktigt bra! Precis min cup of tea!
Jag tänker inte praisa filmen mer än så eftersom ni redan har hört allt om hur "fantastisk och romantisk" den är (oh don't get me wrong, it is) istället tänker jag berätta om en sekund under filmen som jag kände mig otroooligt dum.... Jag vände mig om till höger där det satt en äldre dam med slöja och SOLGLASÖGON! Shit tänkte jag, vilken skum typ döljer hon någonting? Jag vände mig till min syster på andra sidan för att påpeka det för henne och hör och häpna HON HADE SAMMA GLASÖGON... och jag... och resten av folket i bio-salongen..... de är liksom ett krav för att man skall kunna se 3D filmen..........
Visst är de blåa filurerna helt otroliga men har ni som jag sett filmen måste ni ju inse vem den riktigt coola hjälten var? huh? Bruden som satte sig emot en hel armé av flygmaskiner för något hon aldrig sett eller upplevt!
Trudy(piloten som körde huvudpersonerna upp och ner för de dära bergen) Träffade ju faktiskt aldrig någon utav det blå folket, hon var inte äns nere på planeten men ändå tog hon deras sida i fighten, detta tycker jag är riktigt mod! (ja jag inser att det bara är en film :P)
So I present to you, the real hero of Avatar, Truuuudy the pilot!!! *weeeeeeeeeey*
När jag kom hem till J (ungefär 1 på natten!!!!) berättade jag också att jag fått lite Pocahontas-vibbar av filmen, jag menar Native girl teaches Ignorant guy about the wonders of nature and then they, and their love for nature and eachother, forces them to take up the fight against lots of white people..... ok kankse mörka i avatar också då men ni fattar. Jag vet inte om jag har nämnt det ännu men J är något av en nörd, han har aldrig sett Avatar men han Har läst om hur denne skall vara samma som pocahontas, jag verkar alltså inte vara ensam om denna åsikten.
CHeck it out!:
Som sagt, filmen var allmänt bra, 3d upplevelsen var awesome men jag känner ändå att jag måste införa ett litet tips till de som skapar 3d filmerna.... OM NI SKA HA SHOWER KL 12 PÅ NATTEN FIXA GLASÖGONEN SÅ ATT MAN LUTA HUVUDET ÅT SIDAN UUUUUTAN ATT FILMEN BLIR HELSUDDIG!! goooosh!

Bio with the Thoressons

Så här kan det gå till om man skall på bio med min familj.
  1. Pappa frågar om man vill gå på bio för att se den nya Lisbeth Sallander filmen.
  2. Pappa frågar om man även vill se avatar filmen samma vecka
  3. Pappa meddelar att han inte kunnat få några biljetter till Sallander
  4. Pappa meddelar att mamma inte vill se Avatar
  5. Pappa frågar om vi vill se Sallander nästa vecka
  6. Pappa frågar om vi vill se Avatar efter det
  7. Pappa meddelar dagen innan Sallander filmen att det inte blir någon Sallander film, för att PAPPA BOKAT BILJETTER FÖR BION I STOCKHOLM.
  8. Och ääääntligen får pappa jag och systrarna stt en film.. Avatar!... blir nog ingen Sallander på ett tag!

Hahhahahah

funny pictures of cats with captions
see more Lolcats and funny pictures

Urbans beskrivning av vad en "James" är:

HAHAHAHA
Jag urband dictionaried James också, var tvungen att visa någon!!:

James: Someone who is un usually well hung. People with the name James are generally known for their good looks (especially the eyes) and women are just simply attracted to them.

Urban dictionary your name

Go to urbandictionary.com ,

type in your first name,

copy the result and place it in a comment box below

Detta är ifrån min kompis facebook status.
Jag kollade mitt namn och; Check it ooout!

Jennifer
1.
a fun, outgoing person. generally smart but can be a total blonde at times. someone who likes meeting new people, and smiles a lot. a person who never would just turn on people. a very good friend. someone you can trust. when she's mad, stand clear she might blow her top. but a person who doesn't get mad easily so you dont have to worry about that.
"she alwayas smiles!she is such a jennifer."
-Haha, oh yes! Lite full of myself n,u men jag tycker att det mesta stämmer!!! haha, Blev lite spooked!
2.
She has the most beautiful eyes and hair. 
She smells that of a fall evening, and her voice will typically seranade you.

"What is it about those Jennifers that always get me going?"
-Well, thank you :)
3.
A really sexy, funny, smart girl that every guy wants.
"Damn, you lucky bastard, your gf is a total Jennifer"
- I hear that! Tycker verkligen att detta borde bli ett riktigt saying här omkring! "Wow, you are suuch a Jennifer".. "I KNOW"

Falugryta med äpple


Pris: ? Tappade bort kvittot, men inte så dyrt i alla fall :P

Shoppinglista: Falukorv 400gr
Äpple 2st
Lök 1/2 st
Krossade tomater (med örter) 1 burk
Paprika 1 st
Matlagningsgrädde
ris
Tillagningstid: ca 15min (ris 20)
Portioner: ca 3 Vi var två som åt och jag hade tillräckligt för lunch dagen efter
Spicyness :) 0/5
Tillagning:
1.Förbered: Skär falukorven i bitar. Ta bort äpplets kärnhus och hacka äpplen, lök och paprika.

2. Koka ris

3. Stek falukorv i lite matfett på medelvärme i cirka 4 minuter.

4.Lägg i äpple,lök och paprika och fräs i någon minut tills löken är nästan genomsynlig.
5.Tillsätt i pannan  krossade tomater, och grädde.
Salta och peppra. Låt småkoka 3-5 min.
Kommentarer:
Jag har ändrat original receptet lite eftersom jag inte gillar oliver och rotselleri :P. Och ska jag vara helt ärlig glömde jag lägga i matlagningsgrädden när jag gjorde den men det går fint att äta ändå! Jag lovar! Min syster åt det också :D


Kollar på Simpsons och äter ögon....

I affären i fredags såg jag en skål med otroligt söta frukter! Jag var tvungen att köpa några för att testa, öppnade en av dem idag och...
Yuk! Visst ser de ut som typ ägg, eller ögon, eller till och med "kulor"(if you know what I mean) nått som man skulle äta för att vinna pengar! Den sista bilden visar kärnan! Hur stor som helst så det finns inte mycket frukt där i... Den smakade iallafall surt, vilket var jättegott men den har lite konstig eftersmak och.. ja... det är som att äta ett öga, klarade inte mer än vad ni kan se där :P haha! Men modigt av mig iallafall väll?

Knapp-ögon och Kittle-maskiner

Idag är jag hemma hos familjen, mys! Jag har överlåtet min lägenhet åt min mellersta syster och hennes pojkvän eftersom de ska fira alla hjärtans dag idag (då vi kommer vara i fjällen på Valentines, Yaaaaaaaaaaaaaaaaaay!), I'm such a good sister :D!
Jag mötte upp min lillasyster och mamma i stan och åkte som sagt hem med dem för en helkväll av familjemys och skidutrsutnings-letande. Min bror Isac (8år gammal) hade instruerat oss att hyra en film som hade "En flicka på framsidan och en pojke med knapp-ögon på baksidan" - ehm, jaaaa.....
Vi vart vääldigt oroliga för vad det här kunde vara för någon knasig film! Meeeeen det visade sig att min bror är ett geni! Filmen han ville se var Coraline!
Jag hara bara väntat på att få se den i ungefär ett år! Min absoluta favorit-film är Nightmare before Christmas och nyligen fick jag reda på att min bror älskar den också så jag var väldigt psyked inför filmen! MEN HU! FyyiHeeelaHeelvettet!!!!!!!! brrrrrrrrooooa! FY farao vad bra men LÄSKIG den var! Jag och Isac satt uppkrupna i ett hörn och gömde oss bakom en kudde, det var precis som en tecknad skräckfilm! och gud vad vi ojade oss och "neeej, gå inte in där" eller "men neeej det är ju den andra mamman!" Riiiktigt bra med andra ord!!
Kvällens andra film är The Ugly Truth
I en scene har hon fått ett par vibrerande fjärrkontrolls-styrda trosor och råkar av misstag ha på sig dessa på en företagsmiddag, givetvis får någon liten unge, som troligtvis tror att det är ett lasersvärd (och för att vara helt ärlig så såg det så ut) eller något, och börjar peta och leka med knapparna så att hon skriker i extas. Och någonstans långt bak i soffan ställs frågan "Jennifer, vad gör hon?"...... ehm, Flican.... vad gör hon? Efter lite ojande och awkwardness ifrån min syrras sida slänger jag till med ett "Hon har tagit på sig en kittle-maskin så varje gång pojken trycker på knappen så kittlas det och hon måste försöka hålla sig för skratt annars kan hon få sparken"..... I think it workled, if not... I might have seriously damaged my brother.

Säkerhet på hög nivå...

Eftersom jag inte har lyxen av en paper-shredder och bor med en paranoid säkerhets-geek vart jag tvungen att hitta på min egna.. so I bring you: Jenna's paper-extinguisher!
Vatten i kompination med saxar: säkerheten självt :D

Fullt hus

Dudes, jag vet att jag bad om er hjälp med den här serie-krisen men sen kom jag ihåg hur mycket jag ääälskade fullt hus när jag var liten! Och jäklar-i-mig att jag hade bra humor :D
fortfarande hur rolig som helst! Jag kan inte sluta kolla!!!

tandläkartelefoni...

Sitter på telefon med min nya tandläkar-mottagning.... och dricker ett glas oboy.... jag undrar hur hårt hon hade slagit mig...

Serier?

okey, har precis kollat klart på hela 8simple rules 3 serier så behöver nått nytt..... några förslag? helst lite mindre kända då dessa är lättare att hitta :)?

Fröken duktig... eller ja, lite iallafall

Nu var det dags att testa J's cross-trainer.... Tyvärr bara för 60kalorier/15min idag, blir så grymt trött så jag tror det är en bra idé att "Ease in to it". En tanke som smygit sig fram nu är att jag skall skapa en slags "work-out diary"-program, kanske är ett bra sätt att träna på mina programmerings-skills samt min body :P... I värsta fall får jag väll skapa ett schema i excel (excel could solve world problems).............................

.....

What does it mean that I suddenly understand 25% more of the jokes from the Big Bang Theory?

shoot..

oh shoot... där var lektionen slut och jag ahr inte hört ett ord.... Jag är sämst... blir väll te att läsa på ordentligt idag då..

With the boyfriend gone I can bring chocolate sauce into my bed :)

mmmmmm, yuuuum!

Rea-shopping :D


Skor Belle Shoes (Nordstan) 199:-

Belle shoes har utförsäljning, hela sortimentet för 99 till 199:-
Aaaawesome!

Örhöngen Ur&Penn (Nordstan) ca 25:-

Ur och Penn har über-rea! Massa smycken och klockor för 50% av!
Örhöngen Ur&Penn (Nordstan) ca 25:-
NYA FAVORITER!!!!

Ur och Penn har über-rea! Massa smycken och klockor för 50% av!

Ninas Special


Pris: ca 50kr
Shoppinglista: Picnic Bog (28kr)
Ananas skivor (9kr)
Matlagningsgrädde 2,5dl (10kr)
Ris
Ost
Ungefärliga priser från hemköp
Tillagningstid: ca 50min
Portioner: 2 (och lite över till lunch)
Spicyness :) 0/5
Tillagning: 1. Koka ris
2. Lägg i ugnssäker form
3. Skär picnicbogen i skivor
4. Placera dessa ovanpå riset
5. Häll över matlagninsgrädden
6. Täck med ananasskivor
7. Täck med ost (we love us some cheese)
8. Ställ in i ugnen - 175grader, ca 20min
Kommentarer: Denna maträtt är döpt efter min mammas kompis eftersom det var där vi åt den som barn, en favorit hos hela vårt familj och så enkel att det nästan inte går att misslyckas.
Serveras med Grillkrydda (and lots of it). Jag vet att det låter lite skumt men ge det en chans för det är verkligen otroligt gott, passar även för barn!

Cockney Rhymes.

Lord Lovell:
Bunny om Cockney Rhyming Slang
vet inte hur man stavar det... shovel?

Wify
om Cockney Rhyming Slang
uuuh hard one, towel.. naah


HAHHA sorry people, jag råkade lägga upp båda kommentarerna.. jag menade naturligtvis bara att lägga upp Bunny's....-
Rätt svar är alltså: Shovel!!
n style="font-size: 13px;">



Cockney Rhyming Slang: ett "språk" som talas i London där man rimmar på ett ord och ersätter originalordet med ordet det rimmar på)


Randomly chosen word:
Lord Lovell
" With all this snow I'm gonna have to buy a lord lovell "


Tävla genom att gissa vad ordet betyder och skriv ditt svar i kommentars-
fältet, skriv in din bloggaddress och vinn en länkning ;)


RSS 2.0